Välkommen att höra av dig!

Intressant projekt, kaffe och prata fastigheter – det låter som en trevlig kombination, eller hur? Bara slå en signal så tar vi ett förutsättningslöst första möte. 

Nicklas Schmidt
Affärsutvecklare
nicklas@nicani.se
0727-37 79 91
LinkedIn

Född 1973. Teknisk bakgrund. Medgrundare av Swedish Logistic Property med ansvar för Affärsutveckling. Tidigare roller inom utveckling, uthyrning och förvaltning på Catena, Tribona, Northern Logistic Property och Briggen (Castellum). Erfarenhet av ledande befattningar som Platschef på Dalkia Energy and Building Services och Teknisk chef på Tamro.

Björn Härstedt
Fastighetsrådgivare
bjorn@nicani.se
070-543 47 48
LinkedIn

Född 1968. Teknisk bakgrund. Tidigare Affärsenhetschef på Corem Property Group AB med ansvar för industri- och logistikfastigheter i södra Sverige och Danmark. Stor erfarenhet inom fastighetsbranschen genom roller som regionsansvarig på KF Fastigheter och fastighetsförvaltare på Caragana Fastigheter AB.

Så tycker kunder och partners

Vi ger Nicklas och Nicani våra absolut bästa rekommendationer, en mer målinriktad och driven affärsutvecklare är svår att hitta”

Tommy Åstrand,
VD på Swedish Logistic Property

När vi väljer samarbetspartners kring våra utvecklingsprojekt så är vi ganska kräsna, vi vill ha någon som tänker utanför boxen, vi har valt Nicani!” 

Elias Georgiadis,
VD på Stenhus Fastigheter

Att hitta en ny lokal och flytta sin verksamhet är ett stort projekt, då behövs en lyhörd, proffsig och erfaren utvecklare som ser hela företagets behov och önskemål. Vår etablering landade i en nybyggd och skräddarsydd fastighet i en ny stad, tack Nicklas!”

Johan Bäckström,
VD på Pharmaxim

Vi samarbetar med Nicani då vi vill fokusera ännu mer på uthyrning och utveckling, samtidigt kan våra förvaltare då lägga ännu mer tid och fokus på att optimera våra fastigheter och skapa de bästa förutsättningarna för våra befintliga hyresgäster”

Ulf Wallén, VD på Acrinova